Tervetuloa Lääkäriportaaliin
Tunnistautuminen palveluun

Lääkäriportaali on ainoastaan lääkäreille ja lääketieteen opiskelijoille tarkoitettu palvelu. Palvelua voi käyttää kahdella tunnistautumisjärjestelmällä: Fimnet-tunnuksella ja Tervetunnuksella. Lue alta ohjeet palveluun tunnistautumiseen ja unohtuneiden tunnusten palauttamiseen.

Tunnistautuminen: Palveluun kirjaudutaan Fimnet-tunnuksella tai Tervetunnuksella. Fimnet-tunnukseen ovat oikeutettuja Fimnetissä olevien liittojen jäsenet. Tervetunnuksen käyttöönotto tapahtuu palveluun liityttäessä tai se aktivoidaan myöhemmin palvelussa käyttäjän omista asetuksista. Tervetunnuksena toimii käyttäjän sähköpostiosoite. Käyttäjä, jolla on molemmat tunnukset, voi kirjautua palveluun oman valinnan mukaan joko Fimnet-tunnuksella tai Tervetunnuksella. Tervetunnuksella kirjauduttaessa voi valita 'Muista minut tältä koneelta' -toiminnon, joka mahdollistaa käyttäjän automaattisen tunnistamisen kahden viikon ajan ilman tunnusten kyselyä. Käytä tunnuskyselyn ohitusta ainoastaan henkilökohtaisessa käytössä olevalta koneeltasi.

 

Uusi käyttäjä: Fimnet-tunnuksen avulla voimme tarkistaa, onko käyttäjä lääkäri. Tunnistaudu palveluun Fimnet-tunnuksella ja liity palvelun jäseneksi täyttämällä tunnistautumisen jälkeen avautuva rekisteröitymislomake. Aktivoi halutessasi käyttöösi myös Tervetunnus. Lääketieteen opiskelijat voivat liittyä palvelun käyttäjäksi siinä opintojen vaiheessa, jossa he saavat Fimnet-tunnukset käyttöönsä.

 

Unohtunut käyttäjätunnus tai salasana: Mikäli et onnistu kirjautumaan palveluun, tarkista ensin tunnustesi oikeinkirjoitus sekä isojen ja pienten kirjainten käyttö. Mikäli et muista Fimnet-tunnusta tai sen salasanaa, voit tilata ne Fimnetin sivuilta. Jos olet unohtanut Tervetunnuksen salasanan, voit tilata linkin salasanan vaihtamiseksi sähköpostiosoitteeseen, jonka olet antanut palveluun rekisteröitymisen yhteydessä. Tilaa tästä Tervetunnuksen salasanan uusimislinkki.

 

Ongelmia kirjautumisessa? Mikäli et yrityksistä huolimatta pääse kirjautumaan palveluun tai olet lääkäri, jolla ei ole Fimnet-tunnuksia tai edustat lääketeollisuutta, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen: toimisto@tervemedia.fi. Muut palvelun käyttöön liittyvät yhteydenotot: palaute@laakariportaali.fi.