Tämä on Lääkäriportaali

Lääkäriportaali on Suomen ainoa erikoisalakohtainen ammattilaisverkkosivusto, joka palvelee lääkäreitä, lääketieteen opiskelijoita ja hammaslääkäreitä. Palvelussa on yli 20 000 rekisteröitynyttä käyttäjää.

Palveluun liityttäessä valitaan oma erikoisala 50 suomalaisesta erikoisalasta tai valinnaksi merkitään opiskelija. Valinnan mukaan käyttäjä ohjautuu palveluun, jonka uutistarjonta keskittyy käyttäjän erikoisalaan.

Suomalaista terveysuutisointia, tiedotteita ja työkaluja

Lääkäriportaalin toimitus tuottaa joka arkipäivä ajankohtaisia uutisia ja mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja, jotka käsittelevät lääkärien työtä ja suomalaista terveydenhuoltoa. Päivittäiseen uutisvirtaan sisältyvät myös tärkeät tiedotteet viranomaisilta sekä uusimmat väitös- ja lääketiedotteet.

Sivustolta löytyy ilmaiseksi lääkärin työtä helpottavia palveluja, kuten lääkärin lomakkeet (mm. reseptit, lausunnot ja todistuspohjat), sekä tietokantoja, kuten terveydenhuollon osoitteisto, toimenpideluokitus ja ICD-10. Lääkäriportaalin käyttäjät voivat myös tilata suoraan sivustolta veloituksetta Lääkärituotteet-painotuotteita.

Erikoisalakohtaista sisältöä Reutersilta

Reuters on maailman suurin uutistalo, joka toimittaa Lääkäriportaalin erikoisalauutiset 132 lääketieteen aihealueesta. Reuter Healthin lääketieteellinen uutistarjonta kattaa kaikki tärkeimmät tutkimustulokset, julkaisut ja kongressit. Reutersin oma lääketieteellinen toimitus syventää uutisia haastatteluilla ja lisätiedolla tarjoten ylivoimaisesti laajimman ja ajantasaisimman uutislähteen terveydenhuollosta ja lääketieteestä kiinnostuneelle. Uutiset on laadittu terveydenhuollon ammattilaisille, ja niitä toimitetaan Lääkäriportaaliin joka arkipäivä. Uutiset julkaistaan palvelussa erikoisaloittain jaoteltuina.

Suomeksi toimitettuja tiedeuutisia

Lääkäriportaalin tiedetoimittajat valikoivat tiedeuutisvirrasta merkittävimmät tutkimustulokset ja referoivat niistä suomenkieliset tiivistelmät. Suomenkielisiä tiedeuutisia toimitetaan kymmenelle erikoisalalle: allergologia, endokrinologia, hematologia, kardiologia, keuhkosairaudet, neurologia, reumatologia, syöpätaudit, työterveyshuolto ja yleislääketiede.

Uutiskirjeet pitävät ajan tasalla

Lääkäriportaalin monipuolista uutistarjontaa voi seurata myös uutiskirjeistä, jotka lähetetään arkipäivisin. Uutiskirjeet sisältävät nopeasti silmäiltävänä koosteena uusimmat suomenkieliset terveysuutiset, erikoisalakohtaiset ammattiuutiset, tutkimuslyhennelmät sekä viranomaistiedotteet. Lääkäriportaali tarjoaa myös uutiskirjeitä eri erikoisalojen kansainvälisistä kongresseista, joista paikan päällä oleva toimittajamme raportoi uusimmat tutkimukset ja puheenaiheet heti tuoreeltaan.

Liity palveluun

Palveluun rekisteröidytään Fimnet-tunnuksilla. Mikäli olet Suomessa laillistettu lääkäri, mutta sinulla ei ole Fimnet-tunnuksia, tiedustele mahdollisuudesta päästä palvelun käyttäjäksi toimistostamme (ks. yhteystietomme).